Shenzhen Xunenda Technology Co.,Ltd.

Duurzaamheid en groen printen: het groene engagement van Shenzhen Xunenda Technology

Tijd vrijgeven: 2024-09-27 09:21:06  Hits: 4

In de wereld van vandaag, waare milieu-uitdagingen worden steeds urgenter en de toewijding van een bedrijf aan duurzaamheid is een belangrijke maatstaf geworden voor zijn sociale verantwoordelijkheid. Als leider in de grafische productie-industrie is Shenzhen Xunenda Technology Co., Ltd.niet alleen toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke producten en diensten, maar ook aan het stimuleren van groen printen en duurzame ontwikkeling door middel van concrete acties.

Kiezen voor groene materialen: de ecologische voetafdruk verkleinen vanaf de bron

Bij Xunenda Technology geven we prioriteit aan het gebruik van eco-vriendelijke materialen tijdens onze productieprocessen. Wij selecterent laag-VOC (Vluchtige organische verbindingen) inkten om de impact op de luchtkwaliteit te minimaliseren. Daarnaast maken wij gebruik van bio-op basis van materialen gemaakt uit hernieuwbare bronnen, waardoor onze afhankelijkheid van petrochemicaliën wordt verminderd en ervoor wordt gezorgd dat onze producten aan het einde van hun levenscyclus milieuvriendelijker zijn.

Energie-efficiëntie: Hoog-Prestatieproductie voor een dieptepunt-Koolstof toekomst

Geavanceerd, energie-Efficiënte productieapparatuur en geoptimaliseerde processen zijn de sleutel tot ons groene engagement. Xunenda Technology maakt gebruik van de staat-van-de-kunstautomatisering om het energieverbruik te verminderen doornauwkeurig beheer. We verhogen ook geleidelijk het aandeel hernieuwbare energie in onze activiteiten om onze CO2-uitstoot te verminderen. Deze inzet voor energie-efficiëntie sluitniet alleen aan bij onze milieudoelstellingen, maar helpt onze klanten ook hun ecologische voetafdruk binnen de toeleveringsketen te minimaliseren.

Afvalbeheer: recycling en vermindering van afval

Tijdens de productie categoriseren en recyclen we afvalmaterialen, zoals papierresten en overgebleven inkt, rigoureus. We werken samen met professionele afvalbeheerorganisaties om ervoor te zorgen dat ditniet het geval is-recycleerbare materialen worden veilig en op een milieuverantwoorde manier verwerkt. Deze inspanningen hebben het vaste afval dat in onze productieprocessen wordt gegenereerd aanzienlijk verminderd en het efficiënte gebruik van hulpbronnen bevorderd.

Milieucertificeringen:naleving van internationalenormen

De groene praktijken van Xunenda Technology zijnniet alleen intern beleid, maar worden ook ondersteund door meerdere internationale milieucertificeringen, waaronder FSC (Raad voor Bosbeheer) en ISO 14001 Milieumanagementsysteem. Deze certificeringen zijn krachtige bevestigingen van ons groene engagement, waardoor onze klanten meer vertrouwen en zekerheid krijgen.

图片1.png

Een duurzame toekomst: samenwerken met klanten voor vooruitgang

Wij begrijpen dat duurzaamheidniet alleen de verantwoordelijkheid is van individuele bedrijven, maar collectieve actie in alle sectoren vereist. Daarom werkt Xunenda Technology actief samen met klanten om eco te ontwikkelen-vriendelijke verpakkings- en drukoplossingen die hun merken versterken' groene referenties. Wij geloven dat een echte groene transformatie alleen kan worden bereikt door gezamenlijke inspanningen in de hele waardeketen.

Bij Xunenda Technology is duurzaamheidniet alleen maar een slogan; het is een integraal onderdeel van elk aspect van onze bedrijfsvoering. We zullen groen printen blijven bevorderen ennauw samenwerken met onze klanten en partners om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.


voorgaand: Hoe maak je een aangepaste doos?

volgende: No